Loading ...    

Bestellen Sipralexa ( Lexapro) Zonder ReceptKopen Sipralexa OnlineBestellen Sipralexa Online Zonder ReceptenSipralexa ( generieke naam: escitalopram; merknamen zijn: Citadep / Elpram / Cipralex) is een antidepressivum dat behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd selectieve serotonine heropname remmers of SSRI's.

Sipralexa is bewezen in klinische studies om een ​​effectieve en goed verdragen recept medicatie die de kwaliteit van leven voor volwassenen die lijden aan depressie en gegeneraliseerde angststoornis ( GAD) verbetert zijn.

Sipralexa is voorgeschreven aan meer dan 18 miljoen Amerikaanse volwassenen voor depressie, angst, of beide.

Sipralexa wordt ook gebruikt om patiënten die mogelijk te voorkomen en / of zijn bang voor sociale situaties ( sociale angststoornis) te behandelen en irrationele angsten of dwangmatig gedrag ( obsessive-compulsive disorder) te behandelen.

Sipralexa is uniek omdat het gemaakt is gebaseerd op een geavanceerde techniek. Sipralexa werd ontwikkeld door het isoleren van het geneesmiddel component Celexa ( citalopram HBr), een molecuul bekend als een isomeer.

Sipralexa helpt om de hersenen chemische evenwicht te herstellen door het aanbod van een chemische boodschapper in de hersenen serotonine. Sipralexa lijkt de symptomen van depressie en angst te verlichten door het verhogen van serotonine met minimale effecten op veel van de andere stoffen in de hersenen.

Sipralexa is niet verslavend.

Deze medicatie wordt soms voorgeschreven voor andere toepassingen. Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Sipralexa ( Lexapro) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Sipralexa precies zoals voorgeschreven. Dit geneesmiddel kan worden genomen op een lege maag of met voedsel.

Het kan 1-4 weken of langer voordat je voelt de volledige voordeel van Sipralexa. Blijf dit geneesmiddel, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het nemen van het zonder overleg met uw arts. Uw arts zal uw dosering waarschijnlijk geleidelijk afnemen.

Mis geen enkele dosis. Inname van dit geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen om te onthouden. Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Sipralexa kan worden gegeven aan patiënten ouder dan 65 jaar met een lagere dosis.

Het gebruik van alcohol terwijl u dit geneesmiddel wordt niet aanbevolen.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur in een goed afgesloten verpakking van warmte en licht.


Sipralexa ( Lexapro) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Sipralexa, vertel uw arts als:

u allergieën andere geneesmiddelen;

u diabetes heeft; of u hart-, nier-, lever-en vaatziekten;

u een bipolaire stoornis ( manische depressie);

u een voorgeschiedenis van epileptische aanvallen of toevallen.

Heeft Sipralexa niet geven aan een kind of adolescent.


Sipralexa ( Lexapro) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: escitalopram.

Sipralexa bevat geen lactose, gluten, sacharose, tartrazine of een andere azokleurstoffen bevatten.

Kopen Sipralexa Online

. .

Sipralexa ( Lexapro.html'">