Loading ...    

Bestellen Slimona ( Acomplia) Zonder ReceptKopen Slimona OnlineBestellen Slimona Online Zonder ReceptenSlimona ( generieke naam: Rimonabant; merknamen: Bethin / Monaslim / Remonabent / Riobant / Slimona / Rimoslim / Zimulti) is een geneesmiddel tegen zwaarlijvigheid.

Slimona is de eerste in een nieuwe klasse van therapeutische middelen die cannabinoïde-1 receptor blokkers ( CB1) bestemd om overgewicht en gerelateerde aandoeningen te behandelen. Het is ook effectief in het stoppen met roken therapie.

Slimona vermindert je eetlust zodat je minder eet. Het werkt direct op vetcellen om wat gewichtstoename te voorkomen. Het kan ook angst en angst te verminderen door het verminderen van de injectie van adrenaline in je hersenen.

Omdat Slimona werkt op de lipide systeem om de niveaus van cholesterol in het bloed verlagen, indirect helpt om het begin of de progressie van arteriosclerose ( een verharding van de slagaders) te voorkomen. Het helpt ook om een ​​aantal van de cardiovasculaire problemen in verband met de opbouw van vetafzettingen in en rond het hart te verminderen. Dit effect werkt in combinatie met uw inspanningen om uw niveaus van lichamelijke conditie te verbeteren en indien nodig een operatie moet ondergaan voor het inbrengen van een stent of andere interventies om uw hartfunctie te helpen verminderen. Tot slot zijn er aanwijzingen dat het kan helpen om diabetes type 2 te beheersen.

Slimona werkt om een ​​aantal van de chemie die het plezier van de hersenen blokkeren. Het duidelijkste voorbeeld van de voordelen die kunnen voortvloeien uit dit is de verbeterde mogelijkheid om te stoppen met roken. Slimona lijkt het verenigingsleven koppeling tussen een recreatieve drug en de verwachte aangename effect breken. Dit maakt het makkelijker om patronen van verslaving en afhankelijkheid breken. Klinische studies hebben aangetoond dat Slimona is effectief in het ondersteunen van mensen die willen stoppen met het nemen zowel harddrugs als cocaïne en softdrugs als cannabis. Het medicijn werkt door het verminderen van het algemene verlangen naar dat soort van plezier en minder mensen die Slimona terugval rekening drugsmisbruik.

Sommige onderzoekers suggereren ook de mogelijkheid dat Slimona kan helpen om je geheugen op korte termijn te verbeteren.


Slimona ( Acomplia) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Slimona precies zoals aangegeven.

De standaard dosering is een 20 mg tablet eenmaal daags in de ochtend voordat je ontbijten. Je moet niet breken of de tablet, maar heel doorslikken.

Om de beste resultaten te krijgen, moet je ook beginnen met een betere voeding te eten en volgen een programma van lichamelijke oefening. Dit betekent dat je moet beginnen met het monitoren van uw calorie-inname. Uw arts zal in staat zijn om u te adviseren over wat je dagelijkse calorie-inname zou moeten zijn en hoe het te berekenen. Op dezelfde manier zal uw arts uw niveau van fitness zijn gemeten en in staat een programma van oefening die geleidelijk toeneemt uiteen te zetten zal zijn.

Hoewel Slimona zal helpen vet te beheersen in je lichaam, het werkt het beste als je verbrandt enkele van de calorieën door middel van oefening. Het zal ook helpen om uw ademhaling te verbeteren en op te bouwen uithoudingsvermogen.

Als u vergeet om Slimona te nemen, probeer dan niet te 'halen' door middel van een dubbele dosis. Neem dan de volgende dosis zoals u gewend bent.


Slimona ( Acomplia) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Slimona, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Slimona ( Acomplia) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: rimonabant.

Kopen Slimona Online

. .

Slimona ( Acomplia.html'">