Loading ...    

Bestellen Slo-indo ( Indometacin) Zonder ReceptKopen Slo-indo OnlineBestellen Slo-indo Online Zonder ReceptenSlo-indo ( merknamen onder meer: ​​Indocin / Indocid / Inmecin / Indochron ER / Indocin-SR / Flexin Continus / Indolar / Indomax / Indomod / Pardelprin / Rheumacin / Rimacid / Slo-Indo) is een vorm van geneeskunde riep een niet-steroïdale anti- inflammatoire geneesmiddelen ( NSAID).

Slo-indo wordt gebruikt om pijn en ontsteking bij uiteenlopende musculoskeletale aandoeningen, waaronder verschillende vormen van artritis, jicht, spier verstuikingen en verrekkingen, rugpijn, tendinitis en pijn na orthopedische procedures verlichten. Het kan ook worden gebruikt om menstruatiepijn te verlichten.

Slo-indo werkt door het blokkeren van de werking van een stof in het lichaam die cyclo-oxygenase ( COX). Cyclo-oxygenase is betrokken bij de productie van verschillende stoffen in het lichaam, waarvan sommige bekend als prostaglandinen. Prostaglandinen worden door het lichaam als reactie op letsel en bepaalde ziekten en aandoeningen, en veroorzaken pijn, zwelling en ontsteking. Slo-indo blokkeert de productie van deze prostaglandinen en is daarom effectief bij het verminderen van ontsteking en pijn.


Slo-indo ( Indometacin) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Slo-indo precies zoals voorgeschreven.


Slo-indo ( Indometacin) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u indometacine, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Slo-indo ( Indometacin) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: indometacine.

Kopen Slo-indo Online

. .

Slo-indo ( Indometacin.html'">