Loading ...    

Bestellen Solarcaine ( Lidocaine) Zonder ReceptKopen Solarcaine OnlineBestellen Solarcaine Online Zonder ReceptenLidocaïne ( merknamen onder meer: ​​Xylocaine / Topicaine / LMX) behoort tot de groep geneesmiddelen die lokale anesthetica.

Lidocaïne 2% 30 g komt in de gelvorm.

Lidocaïne topische worden gebruikt:

tijdelijke verlichting van pijn bij kleine brandwonden en schaafwonden van de huid, zoals zonnebrand, herpes zoster en labialis, jeuk, pijnlijke tepels, insectenbeten;

anesthesie van slijmvliezen, bijvoorbeeld een aantal anale aandoeningen, zoals aambeien en kloven;

de verlichting van pijn tijdens het onderzoek en instrumentatie, bijvoorbeeld proctoscopie, sigmoïdoscopie, cystoscopie, endotracheale intubatie.


Solarcaine ( Lidocaine) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Lidocaïne precies zoals aangegeven.

De dosis van dit geneesmiddel kan verschillend zijn voor verschillende patiënten. Gebruik de kleinste hoeveelheid lidocaïne om uw symptomen onder controle. Het totale maximale dosis gedurende 24 uur niet meer dan 20 gram.

Indien mogelijk, het reinigen van het getroffen gebied goed, voor elke toepassing van het geneesmiddel. Breng een dun laagje, met alleen genoeg om het getroffen gebied te dekken.

Indien gebruikt op pijnlijke tepels, is het essentieel dat je de tepel gebied volledig te reinigen voordat elke voeding.

Wees voorzichtig om letsel te voorkomen, terwijl het gebied is gevoelloos en u zich niet bewust van de pijn. Vermijd contact met de ogen.


Solarcaine ( Lidocaine) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Solarcaine, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een medische problemen, waaronder ernstige gebroken of ontstoken huid, brandwonden, of open wonden op de plaats van toepassing.


Solarcaine ( Lidocaine) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: lidocaïne 5%.

Kopen Solarcaine Online

. .

Solarcaine ( Lidocaine.html'">