Loading ...    

Bestellen Solax ( Prozac) Zonder ReceptKopen Solax OnlineBestellen Solax Online Zonder ReceptenSolax ( generieke naam: fluoxetine; merknamen zijn: Flunil / Fontex / Ladose / Sarafem / Solax) is een van de meest voorgeschreven antidepressiva in de wereld; het is voorgeschreven aan meer dan 40 miljoen mensen wereldwijd.

Solax was de eerste van een nieuwe klasse van geneesmiddelen, die selectieve serotonineheropnameremmers ( SSRI's), worden goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten. Deze nieuwe soort medicatie helpt patiënten met depressie door de beschikbaarheid van serotonine in de hersenen. Wetenschappers geloven serotonine van invloed op vele soorten van activiteit in de hersenen, waaronder de regulering van de stemming.

Solax werd in eerste instantie goedgekeurd voor de behandeling van depressie in België in 1986 en in de Verenigde Staten in 1987. Sindsdien is het goedgekeurd en in meer dan 90 landen op de markt gebracht.

De veiligheid en effectiviteit van Solax zijn grondig onderzocht in klinische studies met meer dan 11.000 patiënten.

Solax wordt voorgeschreven voor de behandeling van depressie. De symptomen van een ernstige depressie kunnen veranderingen in eetlust, slaap gewoonten en geest / lichaam coördinatie omvatten; verminderde zin in seks; toegenomen vermoeidheid; gevoelens van schuld of waardeloosheid; moeite met concentreren; vertraagd denken; en suïcidale gedachten.

Solax wordt ook voorgeschreven aan een obsessief-compulsieve stoornis te behandelen.

Solax wordt ook gebruikt bij de behandeling van boulimia ( eetbuien vaak gevolgd door opzettelijk braken). Het is ook gebruikt om andere eetstoornissen en obesitas te behandelen.

Daarnaast wordt Solax gebruikt voor de behandeling van paniekstoornis, waaronder paniek geassocieerd met agorafobie. Mensen met een paniekstoornis lijden meestal aan paniekaanvallen - gevoelens van intense angst die plotseling ontwikkelen, vaak zonder reden.

Solax wordt ook geïndiceerd voor de behandeling van premenstruele dysfore stoornis ( PMDD), een ernstige vorm van premenstrueel syndroom ( PMS).

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Solax ( Prozac) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Solax precies zoals voorgeschreven. Neem niet meer of minder van het of neem het vaker dan voorgeschreven door uw arts.

Solax is meestal een of twee keer per dag ingenomen. Om effectief te zijn, moet het regelmatig worden genomen. Maak er een gewoonte van het nemen van het op hetzelfde moment dat u een aantal andere dagelijkse activiteit te doen. De gebruikelijke startdosering is 20 mg per dag, in de ochtend. Uw arts kan na enkele weken uw dosis verhogen.

Het kan 4-5 weken of langer voordat je het volledige voordeel van Solax te voelen, maar de effecten van de drug zou moeten duren ongeveer 9 maanden na een 3-maanden behandeling. Voor obsessief-compulsieve stoornis, kan het volledige effect 5 weken duren om te verschijnen.

Blijf Solax nemen, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het nemen van Solax zonder te praten met uw arts. Uw arts zal uw dosering waarschijnlijk geleidelijk afnemen.

Als u een dosis mist, neem de vergeten dosis zodra u het zich herinnert. Indien meerdere uren zijn verstreken, sla dan de dosis. Probeer nooit "inhalen" door een verdubbeling van de dosis.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van warmte en licht.


Solax ( Prozac) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u begint met Solax, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ander geneesmiddel tegen depressie heet een monoamine oxidase remmer ( MAO-remmers) gebruikt of het nemen van een MAO-remmer in de laatste 14 dagen;

hebben nier-of leverziekte, diabetes, ooit toevallen of een neiging om meer bloedt dan normaal had;

hebben of hebben gehad een bipolaire stoornis;

zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, borstvoeding geeft of wens om borstvoeding te geven.


Solax ( Prozac) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: fluoxetine.

Kopen Solax Online

. .

Solax ( Prozac.html'">