Loading ...    

Bestellen Sortis ( Lipitor) Zonder ReceptKopen Sortis OnlineBestellen Sortis Online Zonder ReceptenSortis ( generieke naam: atorvastatine; merknamen zijn: Atorbest / Agitor / Attor / Atorlip / Lipvas / Sortis / Torvast / Torvacard / Totalip / Tulip) wordt gebruikt om lager cholesterol en andere lipiden ( vetten) in het bloed en kan helpen voorkomen dat de medische problemen veroorzaakt door cholesterol, zoals hart-en vaatziekten.

Wanneer het samen met een vetarm dieet, kan Sortis effectief verminderen LDL-cholesterol, meestal aangeduid als de slechte cholesterol, triglyceriden en totaal cholesterol, terwijl het verhogen van de HDL of goede cholesterol. Sortis is klinisch bewezen dat slechte cholesterol te verlagen 76-115 punten, dat is 39% -60%.

Het werkt door het vertragen van de productie van cholesterol in het lichaam. Ophoping van cholesterol en vetten langs de wanden van de bloedvaten vermindert bloedstroom en derhalve de zuurstoftoevoer naar het hart, hersenen en andere delen van het lichaam. Verlaging bloedspiegels van cholesterol en vetten kan helpen om hartziekten, angina, beroertes en hartaanvallen.

Sortis is een van de meest voorgeschreven geneesmiddelen gemerkte ter wereld. Meer dan 29 miljoen mensen in de Verenigde Staten zijn voorgeschreven Sortis. Het is ook een van de meest bestudeerde geneesmiddelen in de wereld met meer dan 15 jaar onderzoek.

Sortis is FDA-goedgekeurd om het risico aanzienlijk verminderen:

Hartaanval

Beroerte

Bepaalde soorten hartoperaties

Pijn op de borst

als je meerdere gemeenschappelijke risicofactoren, zoals hoge bloeddruk, lage HDL ( "goede" cholesterol), familiegeschiedenis, roken en leeftijd.


Sortis ( Lipitor) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem het geneesmiddel oraal zoals aangegeven.

Sortis wordt eenmaal per dag ingenomen. Het kan worden ingenomen met of zonder voedsel, dag of nacht. De tablet kan worden gebroken of gesplitst. Slik Sortis met een glas water of een andere vloeistof.

Over het algemeen de resultaten hiervan zullen 2 tot 4 weken, zo lang als u doorgaat met het innemen van medicijnen zoals voorgeschreven op een dagelijkse basis.

Vergeet niet om Sortis te nemen elke dag. Als u een dosis vergeet, neem deze dan zo snel als je kunt. Maar als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale schema. Neem geen dubbele dosis.

Vervolg uw dieet en lichaamsbeweging plan.

Bewaar deze medicatie in de container kwam in, goed gesloten, en buiten bereik van kinderen. Bewaar het op kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Sortis ( Lipitor) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Sortis, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een actieve leverziekte;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Sortis ( Lipitor) Ingrediënten


Actief bestanddeel: atorvastatine.

Kopen Sortis Online

. .

Sortis ( Lipitor.html'">