Loading ...    

Bestellen Sotacor ( Betapace) Zonder ReceptKopen Sotacor OnlineBestellen Sotacor Online Zonder ReceptenSotacor ( generieke naam: Sotalol; merknamen: Sotalex / Sotacor) behoort tot de groep van geneesmiddelen bekend als bètablokkers.

Sotacor wordt geïndiceerd voor gebruik bij de preventie en behandeling van bepaalde vormen van onregelmatige hartslag ( supraventriculaire en ventriculaire aritmieën).

Sotacor werkt door het veranderen van de reactie van het lichaam op bepaalde zenuwimpulsen, vooral in het hart. Hierdoor helpt het hart regelmatiger slaan.


Sotacor ( Betapace) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Sotacor precies zoals voorgeschreven.

De dosis Sotacor verschilt van patiënt tot patiënt. Uw arts zal de juiste dosis voor u beslissen.

Voor volwassenen is de gebruikelijke startdosering van Sotacor is 80 mg tweemaal daags. Uw arts kan deze dosering veranderen afhankelijk van hoe goed u reageert op de behandeling.

Het beste is om Sotacor nemen op een lege maag, bij voorkeur 1-2 uur voor de maaltijd.

Om goed te controleren uw conditie, moet Sotacor dagelijks worden genomen. Blijven nemen Sotacor zolang uw arts dat voorschrijft.

Stop niet met Sotacor of de dosering te verlagen zonder eerst met uw arts. Uw arts kan u geleidelijk het aantal Sotacor u neemt alvorens volledig te stoppen.

Heeft een antacidum dat aluminium of magnesium heeft in het binnen 2 uur voor of na je Sotacor nemen niet nemen.

Als u wordt behandeld voor diabetes, zorg ervoor dat u uw bloedsuikerspiegel regelmatig te controleren. Uw arts kan uw dosis van diabetische geneesmiddelen, waaronder insuline veranderen.

Als u een dosis vergeet, neem dan de volgende dosis op het normale tijdstip. Niet meer dan een dosis per keer te maken voor gemiste doses.

Slaan Sotacor bij kamertemperatuur. Vermijd blootstelling aan hitte, licht en vocht.


Sotacor ( Betapace) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Sotacor, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u bepaalde andere hartaandoeningen, zoals ongecontroleerd hartfalen of een vergroot hart; u lijdt aan een long-of nierproblemen; of u diabetes heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Sotacor ( Betapace) Ingrediënten


Actief bestanddeel: sotalol hydrochloride.

Kopen Sotacor Online

. .

Sotacor ( Betapace.html'">