Loading ...    

Bestellen Sotalex ( Betapace) Zonder ReceptKopen Sotalex OnlineBestellen Sotalex Online Zonder ReceptenSotalex ( generieke naam: Sotalol; merknamen: Sotalex / Sotacor) behoort tot de groep van geneesmiddelen bekend als bètablokkers.

Sotalex wordt geïndiceerd voor gebruik bij de preventie en behandeling van bepaalde vormen van onregelmatige hartslag ( supraventriculaire en ventriculaire aritmieën).

Sotalex werkt door het veranderen van de reactie van het lichaam op bepaalde zenuwimpulsen, vooral in het hart. Hierdoor helpt het hart regelmatiger slaan.


Sotalex ( Betapace) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Sotalex precies zoals voorgeschreven.

De dosis Sotalex verschilt van patiënt tot patiënt. Uw arts zal de juiste dosis voor u beslissen.

Voor volwassenen is de gebruikelijke startdosering van Sotalex is 80 mg tweemaal daags. Uw arts kan deze dosering veranderen afhankelijk van hoe goed u reageert op de behandeling.

Het beste is om Sotalex nemen op een lege maag, bij voorkeur 1-2 uur voor de maaltijd.

Om goed te controleren uw conditie, moet Sotalex dagelijks worden genomen. Blijven nemen Sotalex zolang uw arts dat voorschrijft.

Stop niet met Sotalex of de dosering te verlagen zonder eerst met uw arts. Uw arts kan u geleidelijk het aantal Sotalex u neemt alvorens volledig te stoppen.

Heeft een antacidum dat aluminium of magnesium heeft in het binnen 2 uur voor of na je Sotalex nemen niet nemen.

Als u wordt behandeld voor diabetes, zorg ervoor dat u uw bloedsuikerspiegel regelmatig te controleren. Uw arts kan uw dosis van diabetische geneesmiddelen, waaronder insuline veranderen.

Als u een dosis vergeet, neem dan de volgende dosis op het normale tijdstip. Niet meer dan een dosis per keer te maken voor gemiste doses.

Slaan Sotalex bij kamertemperatuur. Vermijd blootstelling aan hitte, licht en vocht.


Sotalex ( Betapace) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Sotalex, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u bepaalde andere hartaandoeningen, zoals ongecontroleerd hartfalen of een vergroot hart; u lijdt aan een long-of nierproblemen; of u diabetes heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Sotalex ( Betapace) Ingrediënten


Actief bestanddeel: sotalol hydrochloride.

Kopen Sotalex Online

. .

Sotalex ( Betapace.html'">