Loading ...    

Bestellen Sotret ( Accutane) Zonder ReceptKopen Sotret OnlineBestellen Sotret Online Zonder ReceptenSotret ( generieke naam: isotretinoïne; merknamen: Eratin / Amnesteem / Claravis / Decutan / Isotane / Sotret / Oratane / Roaccutane / Izotek) is een retinoïde ( een vitamine A derivaat).

Sotret is een krachtig geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van matige tot ernstige acne.

Wordt ook gebruikt voor acne onderhavige jarenlang die niet volledig heeft gereageerd antibiotica pillen en crèmes. Sotret is zeer effectief voor bijna alle soorten breakouts. Geen andere acne geneeskunde werkt ook voor ernstige acne.

Sotret werd ontdekt in 1979 toen voor het eerst werd gegeven aan patiënten met ernstige acne, van wie de meesten reageerden met dramatische en permanente clearing van hun acne symptomen.

Het werd oorspronkelijk voorgeschreven voor mensen met ernstige acne die niet reageren op andere behandelingen, maar heeft opgedaan in populariteit in de afgelopen jaren en wordt steeds vaker voorgeschreven voor minder ernstige acne.

Drie tot vijf maanden van Sotret behandeling leidt meestal tot clearing van acne.

Sotret werkt door het verminderen van de huid olieproductie, die de kenmerken van de huidolie en voorkomen abnormale verharding van de huid.

Het heeft invloed op alle van de vier manieren waarop acne ontwikkelt:

1. Dit reduceert de grootte van de huid talgklieren ( 35% -58%) en nog reduceert de hoeveelheid olie de huid produceert ( ongeveer 80%).

2. Acne bacteriën ( P. acnes) woont in de huid olie. Omdat olie zo drastisch verminderd, zodat de hoeveelheid acne bacteriën in de huid.

3. Het vertraagt ​​ook hoe snel de huid produceert huidcellen in de poriën die poriën helpt verstopt raken in de eerste plaats.

4. Het toont anti-inflammatoire eigenschappen.

Sotret werkt om volledige of gedeeltelijke verdwijning van acne bereiken in ongeveer 95% van de mensen die een cyclus te voltooien, ongeacht of ze ontstekingen of niet-inflammatoire acne.


Sotret ( Accutane) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Sotret precies zoals voorgeschreven.

Sotret is een serieus medicijn dat onder toezicht dicht arts moeten worden genomen.

Neem Sotret via de mond met voedsel.

Slik de capsule met een vol glas water of een andere vloeistof. Geen pauze, pletten, kauwen of zuigen op de capsule voor het doorslikken. Dit zal helpen voorkomen dat de medicatie in de capsule van irritante je keel.

Voor de beste resultaten, neem regelmatig Sotret. Sotret op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven. Soms kan acne erger aan het begin van de behandeling, maar dit moet oplossen in 7-10 dagen.

Het is heel belangrijk dat vrouwen die Sotret niet zwanger te raken. Anticonceptie is nodig ten minste 1 maand voorafgaand aan de behandeling, tijdens de behandeling en gedurende tenminste 1 maand na het stoppen van de behandeling.

Heeft vitamine supplementen die vitamine A bevatten, terwijl rekening Sotret niet nemen.

Als u een dosis van Sotret, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u Sotret gebruiken.

Winkel Sotret op een koele, droge plaats, uit de buurt van directe warmte en licht.


Sotret ( Accutane) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Sotret, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u leverproblemen heeft; een hoog cholesterolgehalte in het bloed; of u momenteel antibiotica;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Sotret ( Accutane) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: isotretinoïne.

Kopen Sotret Online

. .

Sotret ( Accutane.html'">