Loading ...    

Bestellen Starlix Zonder ReceptKopen Starlix OnlineBestellen Starlix Online Zonder ReceptenStarlix ( generieke naam: Nateglinide; merknamen zijn: Fastic / Glinate / Glunat / Starsis / Trazec) behoort tot een groep geneesmiddelen die antidiabetica.

Starlix wordt gebruikt voor de behandeling van type 2 diabetes ( ook wel niet-insuline afhankelijke diabetes mellitus ( NIDDM) of ouderdomsdiabetes).

Starlix is ​​genomen vlak voor een maaltijd te helpen verminderen de maaltijd glucose spikes. Starlix helpt uw ​​lichaam insuline vrijlating vroeg, meteen aan het begin van een maaltijd, wanneer je lichaam echt nodig heeft.

Starlix kunnen worden hetzij alleen of naast andere type 2 diabetes geneesmiddelen: metformine ( ook bekend als Glucophage) of een klasse van geneesmiddelen genaamd thiazolidinedionen, ook wel glitazonen of TZD.


Starlix Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Starlix precies zoals direcgted.

Starlix is ​​ontworpen om de glykemische controle tijdens de maaltijd voorzien, dus je moet Starlix nemen voor elke hoofdmaaltijd. Starlix is ​​het meest effectief wanneer het onmiddellijk wordt genomen voor het eten ( 1-30 minuten voor de eerste hap). Als u Starlix nemen nadat je het eten bent begonnen, zal het niet zo effectief. Ook is het het beste om Starlix nemen met een glas water.

De gebruikelijke aanbevolen start-en onderhoudsdosis van Starlix, alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen tegen diabetes, is 120 mg driemaal daags voor de maaltijd.

Als u een maaltijd overslaan, doe dan uw dosis Starlix niet nemen. Dit zal het risico van een lage bloedsuikerspiegel te verlagen.


Starlix Voorzorgsmaatregelen


Heeft Starlix niet nemen, indien:

u type 1 diabetes of diabetische ketoacidose;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Starlix Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: nateglinide.

Kopen Starlix Online

. .

Starlix.html'">