Loading ...    

Bestellen Starsis ( Starlix) Zonder ReceptKopen Starsis OnlineBestellen Starsis Online Zonder ReceptenStarsis ( generieke naam: Nateglinide; merknamen zijn: Fastic / Glinate / Glunat / Starsis / Trazec) behoort tot een groep geneesmiddelen die antidiabetica.

Starsis wordt gebruikt voor de behandeling van type 2 diabetes ( ook wel niet-insuline afhankelijke diabetes mellitus ( NIDDM) of ouderdomsdiabetes).

Starsis is ​​genomen vlak voor een maaltijd te helpen verminderen de maaltijd glucose spikes. Starsis helpt uw ​​lichaam insuline vrijlating vroeg, meteen aan het begin van een maaltijd, wanneer je lichaam echt nodig heeft.

Starsis kunnen worden hetzij alleen of naast andere type 2 diabetes geneesmiddelen: metformine ( ook bekend als Glucophage) of een klasse van geneesmiddelen genaamd thiazolidinedionen, ook wel glitazonen of TZD.


Starsis ( Starlix) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Starsis precies zoals direcgted.

Starsis is ​​ontworpen om de glykemische controle tijdens de maaltijd voorzien, dus je moet Starsis nemen voor elke hoofdmaaltijd. Starsis is ​​het meest effectief wanneer het onmiddellijk wordt genomen voor het eten ( 1-30 minuten voor de eerste hap). Als u Starsis nemen nadat je het eten bent begonnen, zal het niet zo effectief. Ook is het het beste om Starsis nemen met een glas water.

De gebruikelijke aanbevolen start-en onderhoudsdosis van Starsis, alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen tegen diabetes, is 120 mg driemaal daags voor de maaltijd.

Als u een maaltijd overslaan, doe dan uw dosis Starsis niet nemen. Dit zal het risico van een lage bloedsuikerspiegel te verlagen.


Starsis ( Starlix) Voorzorgsmaatregelen


Heeft Starsis niet nemen, indien:

u type 1 diabetes of diabetische ketoacidose;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Starsis ( Starlix) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: nateglinide.

Kopen Starsis Online

. .

Starsis ( Starlix.html'">