Loading ...    

Bestellen Sumatriptan ( Imitrex) Zonder ReceptKopen Sumatriptan OnlineBestellen Sumatriptan Online Zonder ReceptenSumatriptan ( generieke naam: Sumatriptan; merknaam: Imigran) behoort tot een groep geneesmiddelen die serotonine agonisten.

Sumatriptan wordt gebruikt om migraine hoofdpijn te verlichten, met of zonder wat bekend staat als 'aura' ( bijvoorbeeld het zien van punten of flikkerende lichten, zwakte of gevoelloosheid van de ledematen). Het verlicht ook andere symptomen van een migraineaanval, zoals misselijkheid, braken of gevoeligheid voor licht en geluid.

Er wordt gedacht dat migraine is door verwijding van bepaalde bloedvaten in het hoofd. Sumatriptan werkt door opnieuw deze vaartuigen normaal en verlichten de symptomen van migraine.

Sumatriptan is niet verslavend.


Sumatriptan ( Imitrex) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Sumatriptan precies zoals voorgeschreven.

De aanbevolen startdosering voor volwassenen is 50 mg. Afhankelijk van uw reactie, kunt u een hogere dosis van 100 mg nodig. Uw arts zal u vertellen welke dosis voor u geschikt is.

Slik uw Sumatriptan zodra je voelt dat de eerste tekenen van migraine pijn. Slik de tabletten met een glas water. Niet fijn kauwen of de tablet.

Als u uw tablet later tijdens de migraine-aanval, zal het nog werken voor je.

Sommige mensen hebben verlichting van hun pijn binnen 30 minuten na inname van Sumatriptan tabletten; de meeste mensen hulp krijgen binnen 2 tot 4 uur.

Als de eerste tablet Sumatriptan helpt uw ​​migraine, maar de migraine komt later terug, kunt u een ander Sumatriptan tablet in te nemen. Neem niet meer dan 300 mg Sumatriptan tabletten niet in een periode van vierentwintig uur.

Wacht altijd 2 uur voordat u een nieuwe dosis.

Houd uw tabletten in de blisterverpakking in een koele en droge plaats.


Sumatriptan ( Imitrex) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Sumatriptan, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u hart-of leverproblemen, of vaatziekte; of u onlangs een beroerte;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Sumatriptan ( Imitrex) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: sumatriptan.

Kopen Sumatriptan Online

. .

Sumatriptan ( Imitrex.html'">