Loading ...    

Bestellen Sustiva Zonder ReceptKopen Sustiva OnlineBestellen Sustiva Online Zonder ReceptenSustiva ( generieke naam: Efavirenz; merknaam: Stocrin) behoort tot een categorie van hiv-geneesmiddelen die niet-nucleoside reverse transcriptase remmers ( NNRTI's).

Sustiva wordt gebruikt om de behandeling van HIV ( Human Immunodeficiency Virus) infectie. Het wordt gebruikt in combinatie met andere geschikte geneesmiddelen voor de behandeling van HIV-virus. Voorbeelden zijn proteaseremmers zoals indinavir en nelfinavir of nucleoside reverse transcriptase remmers ( NRTI's) zoals lamivudine of zidovudine.

Sustiva werd goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor de behandeling van HIV in 1998.

Sustiva werkt door het onderbreken van de vorming van nieuwe HIV-deeltjes in reeds geïnfecteerde cellen. Wanneer HIV wordt aangevallen door Sustiva, het virus niet in staat om normaal te reproduceren. Dit vermindert de hoeveelheid virus in het bloed.


Sustiva Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Sustiva precies zoals voorgeschreven.

Uw arts zal u vertellen hoeveel capsules of tabletten u elke dag moet innemen.

Voor volwassenen en kinderen met een gewicht van meer dan 40 kg, de normale dosering is 600 mg eenmaal per dag ( dat is drie capsules van 200 mg of een tablet van 600 mg, eenmaal daags). Het is belangrijk dat je gestart en doorgaan op deze dosis. De dosis voor kinderen met een gewicht van 40 kg of minder wordt berekend door het lichaamsgewicht.

Neem dit geneesmiddel met een vol glas water ( 8 oz/240 ml).

Neem Sustiva op hetzelfde moment ( en) per dag, bij voorkeur voor het slapen gaan, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Blijven nemen Sustiva voor zolang uw arts dat voorschrijft. Als u een pauze in de therapie of de dosis tijdelijk te verlagen, kan het virus resistentie ontwikkelen en daarom Sustiva mag niet langer effectief zijn. Indien, om welke reden dan ook, uw behandeling met Sustiva wordt onderbroken of stopgezet, raadpleeg dan uw arts.

Als u een dosis overslaat, neem deze dan in zodra u het zich herinnert, en ga dan terug naar het innemen van uw capsules zoals u gewend bent. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis op het normale tijdstip. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist.

Houd Sustiva op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Sustiva Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Sustiva, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een leverziekte, inclusief chronische hepatitis B of C, of ​​een hoog cholesterolgehalte;

u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.

Heeft Sustiva niet aan kinderen jonger dan 3 jaar of die minder wegen dan 13 kg.


Sustiva Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: efavirenz.

Kopen Sustiva Online

. .

Sustiva.html'">