Loading ...    

Bestellen Symbicort Zonder ReceptKopen Symbicort OnlineBestellen Symbicort Online Zonder ReceptenSymbicort ( generieke naam: budesonide / formoterolfumaraatdihydraat) is een astma-controller. Het is een inhalatie combinatie geneeskunde, met budesonide ( een ontstekingsremmende corticosteroïden) en formoterol ( een snel-en langwerkende luchtwegverwijder) als werkzame bestanddelen.

Symbicort wordt gebruikt bij patiënten 12 jaar en ouder, zowel voor de verlichting van symptomen van astma en voor de preventie van astma-aanvallen en symptomen.

Symbicort wordt ook gebruikt op lange termijn te helpen verbeteren longfunctie voor een betere ademhaling bij volwassenen met COPD ( chronische longziekte die chronische bronchitis, emfyseem, of beide omvat).


Symbicort Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Symbicort precies zoals aangegeven.

De gebruikelijke dosering Symbicort twee pufjes s ochtends en twee pufjes in de avond. Maar de dosering kan verschillen afhankelijk van het type en de ernst van de omstandigheden en de leeftijd.

Als u een dosis van Symbicort missen, moet u uw volgende dosis op hetzelfde moment je normaal doet. Heeft Symbicort niet vaker nemen of meer rookwolken dan u is voorgeschreven.

Het wordt aanbevolen om de mond te spoelen met water en spuug het water na elke dosis ( twee pufjes) van Symbicort. Het water niet slikken.


Symbicort Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Symbicort, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Symbicort Ingrediënten


Actieve ingrediënten: gemicroniseerd budesonide en gemicroniseerde formoterolfumaraatdihydraat.

Kopen Symbicort Online

. .

Symbicort.html'">