Loading ...    

Bestellen Telfast ( Allegra) Zonder ReceptKopen Telfast OnlineBestellen Telfast Online Zonder ReceptenTelfast ( generieke naam: Fexofenadine; merknamen zijn: Telfast / Fastofen / Fexo-120 / Fexigra) is een klasse van geneesmiddelen genaamd antihistaminica.

Telfast is geïndiceerd voor:

verlichting van symptomen geassocieerd met seizoensgebonden allergische rhinitis bij patiënten van 2 jaar en ouder;

behandeling van ongecompliceerde huid verschijnselen van chronische idiopathische urticaria bij patiënten van 6 maanden en ouder.

Een dosis van langdurige Telfast biedt krachtige verlichting van seizoensgebonden allergische symptomen ( zoals niezen, loopneus, jeukende neus of keel, of jeukende, tranende rode ogen) voor een volledige 24 uur. Dat is vier keer langer dan een dosis van de meest over-the-counter allergie geneesmiddelen.

Veel andere seizoensgebonden allergie geneesmiddelen komen met waarschuwingen dat ze slaperigheid kunnen veroorzaken, zodat patiënten die ze voorzichtig moeten zijn bij het besturen van een auto of het bedienen van machines. Telfast heeft deze voorzorgsmaatregel, want het maakt je niet slaperig te maken.


Telfast ( Allegra) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Telfast precies zoals voorgeschreven.

Telfast wordt meestal met water of twee keer per dag. Telfast zal beter werken als het niet wordt ingenomen met vruchtensappen zoals sinaasappel, grapefruit, of appelsap. Neem Telfast rond dezelfde tijd ( s) elke dag.

Als u een dosis van Telfast missen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Als u een antacidum dat aluminium of magnesium ( Maalox, Mylanta, anderen), neem de maagzuurremmer een paar uur voor of na Telfast.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Telfast ( Allegra) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Telfast, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor Telfast of andere medicatie;

u heeft of ooit heeft gehad nierziekte;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Telfast ( Allegra) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: fexofenadine.

Kopen Telfast Online

. .

Telfast ( Allegra.html'">