Loading ...    

Bestellen Topiramate ( Topamax) Zonder ReceptKopen Topiramate OnlineBestellen Topiramate Online Zonder ReceptenTopiramate ( generieke naam: topiramaat; merknamen behoren: Topaz) is een anti-epileptische geneesmiddel.

Topiramate wordt gebruikt:

Voor de behandeling van verschillende vormen van epilepsie bij volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar

Voor de preventie van migraine bij volwassenen

Topiramate is wereldwijd beschikbaar sinds 1995. Sinds die tijd zijn er meer dan 4 miljoen patiënten behandeld met Topiramate ( ongeacht de conditie).

Vandaag, Topiramate is de # 1 voorgeschreven merk voor de preventie van migraine in de VS

Topiramate voorkomt aanvallen en migraine door inwerking op de zenuwen en chemicaliën in de hersenen.

Topiramate kunnen alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt.


Topiramate ( Topamax) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Topiramate precies zoals voorgeschreven.

U kunt de tabletten of capsules met of zonder voedsel innemen. Slikken altijd de tabletten in hun geheel met veel water.

Uw arts zal beginnen met een lage dosis en langzaam de dosis verhogen tot het laagste bedrag dat nodig is om uw conditie te controleren.

Bij aanvang van de behandeling Topiramate kan eenmaal per dag worden ingenomen, bij voorkeur 's nachts. Nadat de dosis wordt verhoogd, wordt het twee keer per dag ingenomen.

U moet doorgaan met het nemen van Topiramate totdat uw arts u vertelt om te stoppen. Voordat u stopt, is het aanbevolen dat de dosis geleidelijk worden verlaagd.

Volwassenen:

Epilepsie - Behandeling begint bij een lage dosis van 25 mg tot 50 mg per dag. De dosis geleidelijk verhoogd met 25 mg tot 100 mg in wekelijkse of langer, tot de meest geschikte dosis is bereikt.

Migraine - De behandeling start met een lage dosis van 25 mg 's avonds gedurende een week. Daarna wordt de dosis verhoogd via wekelijkse of langer door 25mg/day, totdat de meest geschikte dosis is bereikt.

Kinderen ( 2 jaar en ouder) - alleen epilepsie:

De behandeling begint op 25 mg of minder per dag, afhankelijk van het lichaamsgewicht. Deze dosis wordt geleidelijk verhoogd dan wekelijkse perioden of langer, totdat de meest geschikte dosis is bereikt.

Als u vergeet om Topiramate te nemen, neem dan uw dosis zodra u het zich herinnert, en dan verder met de behandeling zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis dan over. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die u gemist.

Houd Topiramate in een koele en droge plaats.


Topiramate ( Topamax) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Topiramate, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een nier-, lever-of oogziekte, of heeft of ooit een persoonlijkheidsstoornis of geestelijke ziekte had;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Topiramate ( Topamax) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: topiramaat.

Kopen Topiramate Online

. .

Topiramate ( Topamax.html'">