Loading ...    

Bestellen Toradol Zonder ReceptKopen Toradol OnlineBestellen Toradol Online Zonder ReceptenToradol ( generieke naam: Ketorolac) behoort tot een groep geneesmiddelen die niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen ( NSAID's).

Toradol wordt gebruikt voor de kortdurende behandeling van matige tot ernstige pijn bij volwassenen, meestal na de operatie.


Toradol Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Toradol precies zoals voorgeschreven.

Neem deze medicatie via de mond, meestal om de 4 of 6 uur met een vol glas water ( 8 gram of 240 milliliter), tenzij uw arts stuurt u anders. Ga niet liggen gedurende minstens 30 minuten na inname van dit geneesmiddel. Neem het met voedsel, melk of een antacidum om maagklachten te voorkomen.

De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de therapie. Niet in uw dosis verhogen, nemen ze vaker dan voorgeschreven, of gebruik het voor meer dan 5 dagen in totaal ( injectie en tabletten). Neem niet meer dan 40 milligram per dag van Toradol niet via de mond.

Als u met dit geneesmiddel op een "zo nodig"-basis ( niet op een regelmatig schema), vergeet niet dat pijn medicijnen werken het beste als ze worden gebruikt als de eerste tekenen van pijn optreden.


Toradol Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Toradol, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Toradol Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ketorolac.

Kopen Toradol Online

. .

Toradol.html'">