Loading ...    

Bestellen Trazec ( Starlix) Zonder ReceptKopen Trazec OnlineBestellen Trazec Online Zonder ReceptenTrazec ( generieke naam: Nateglinide; merknamen zijn: Fastic / Glinate / Glunat / Starsis / Trazec) behoort tot een groep geneesmiddelen die antidiabetica.

Trazec wordt gebruikt voor de behandeling van type 2 diabetes ( ook wel niet-insuline afhankelijke diabetes mellitus ( NIDDM) of ouderdomsdiabetes).

Trazec is ​​genomen vlak voor een maaltijd te helpen verminderen de maaltijd glucose spikes. Trazec helpt uw ​​lichaam insuline vrijlating vroeg, meteen aan het begin van een maaltijd, wanneer je lichaam echt nodig heeft.

Trazec kunnen worden hetzij alleen of naast andere type 2 diabetes geneesmiddelen: metformine ( ook bekend als Glucophage) of een klasse van geneesmiddelen genaamd thiazolidinedionen, ook wel glitazonen of TZD.


Trazec ( Starlix) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Trazec precies zoals direcgted.

Trazec is ​​ontworpen om de glykemische controle tijdens de maaltijd voorzien, dus je moet Trazec nemen voor elke hoofdmaaltijd. Trazec is ​​het meest effectief wanneer het onmiddellijk wordt genomen voor het eten ( 1-30 minuten voor de eerste hap). Als u Trazec nemen nadat je het eten bent begonnen, zal het niet zo effectief. Ook is het het beste om Trazec nemen met een glas water.

De gebruikelijke aanbevolen start-en onderhoudsdosis van Trazec, alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen tegen diabetes, is 120 mg driemaal daags voor de maaltijd.

Als u een maaltijd overslaan, doe dan uw dosis Trazec niet nemen. Dit zal het risico van een lage bloedsuikerspiegel te verlagen.


Trazec ( Starlix) Voorzorgsmaatregelen


Heeft Trazec niet nemen, indien:

u type 1 diabetes of diabetische ketoacidose;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Trazec ( Starlix) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: nateglinide.

Kopen Trazec Online

. .

Trazec ( Starlix.html'">