Loading ...    

Bestellen Trican ( Diflucan) Zonder ReceptKopen Trican OnlineBestellen Trican Online Zonder ReceptenTrican ( generieke naam: fluconazol; merknamen zijn: Forcan / Trican) is een antischimmelmiddel.

Trican wordt gebruikt om bepaalde schimmel-en gistinfecties zoals candidiasis ( spruw) te behandelen.

Trican is anders dan andere behandelingen voor vaginale schimmelinfecties, omdat het een tablet via de mond ingenomen. Trican wordt ook gebruikt keel infecties en schimmelinfecties elders in het lichaam, zoals infecties van de urinewegen, peritonitis ( ontsteking van het slijmvlies van de buik) en longontsteking.

Trican werkt door het voorkomen van de groei van de schimmel-en gist-organismen die de infectie.


Trican ( Diflucan) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Trican precies zoals voorgeschreven.

Slik de capsules heel door met water. Als maakt niet uit of u dit geneesmiddel gebruikt voor of na de maaltijd.

Volwassenen

De dosering zal afhangen van uw infectie en hoe u reageert op Trican. Ligt deze gewoonlijk tussen 50 mg tot 400 mg eenmaal daags.

Kinderen

De dosis voor een kind is afhankelijk van het lichaamsgewicht en varieert gewoonlijk van 3 mg tot 12 mg per kilogram lichaamsgewicht. Bij zeer jonge kinderen ( onder de leeftijd van 4 weken), wordt Trican meestal gegeven elke tweede of derde dag.

Echter, afhankelijk van de ernst van de infectie, en hoe u reageert op het geneesmiddel, kan uw arts u vragen om een ​​andere dosering voorschrijven.

De lengte van de tijd die u Trican innemen is afhankelijk van het soort infectie dat u hebt. Patiënten met een verzwakt immuunsysteem of met moeilijke infecties langdurige behandeling nodig te voorkomen dat de infectie opnieuw.

Stop niet met het innemen van uw Trican omdat u zich beter voelt. Als u niet de volledige cursus voorgeschreven door uw arts te voltooien, kan de infectie niet volledig wissen.

Als u vergeten bent Trican te nemen, neem deze dan zo snel u eraan denkt. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd Trican op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Trican ( Diflucan) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Trican, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u neemt cisapride ( een geneesmiddel gebruikt om maagproblemen te behandelen);

u lever-, hart-of nierproblemen heeft;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Trican ( Diflucan) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: fluconazol.

Kopen Trican Online

. .

Trican ( Diflucan.html'">