Loading ...    

Bestellen Trileptal Zonder ReceptKopen Trileptal OnlineBestellen Trileptal Online Zonder ReceptenTrileptal ( generieke naam: Oxcarbazepine; merknaam: Trexapin) behoort tot een groep geneesmiddelen die anti-epileptica.

Trileptal wordt gebruikt om epilepsie onder controle. Het werkt door het vertragen van abnormale zenuwprikkels in de hersenen.

Trileptal kan verminderen en soms volledig te stoppen met bepaalde soorten aanvallen.

Trileptal is geïndiceerd voor de behandeling van partiële aanvallen en gegeneraliseerde tonisch-clonische aanvallen bij volwassenen en bij kinderen van 1 maand en ouder ( die de inbeslagneming subtypes van eenvoudige, complexe en partiële aanvallen evolueren naar secundair gegeneraliseerde aanvallen bevatten).

Trileptal is geïndiceerd als een geneesmiddel voor gebruik als monotherapie of in combinatie met andere geneesmiddelen eerste lijn anti-epilepticum.

Trileptal kan vervangen andere anti-epileptica bij de huidige therapie biedt onvoldoende controle van de aanvallen.

Trileptal is niet verslavend.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Trileptal Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Trileptal precies zoals voorgeschreven.

Uw arts zal uw startdosering beslissen. De dosis kan geleidelijk worden verhoogd tot het bedrag dat nodig is om uw aanvallen onder controle, meestal tussen 600 mg en 2400 mg per dag. Sommige mensen zullen een hogere dosis dan andere mensen nodig hebben.

Neem Trileptal tweemaal per dag, elke dag, op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag, tenzij uw arts u anders adviseert.

De doses kunnen worden met of zonder voedsel. Neem de tabletten in met een vol glas water.

Blijf Trileptal te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis. Trileptal werkt het beste wanneer er een constant niveau van Trileptal in je lichaam.

Stop niet met Trileptal of de dosering te verlagen zonder eerst met uw arts. Laat je niet van de geneeskunde lopen over het weekend of op feestdagen. Uw arts zal meestal langzaam verminderen van de dosis voordat u kunt stoppen met het nemen van het geheel.

Als u een dosis van Trileptal, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Bewaar het geneesmiddel in een koele en droge plaats. Niet bewaren Trileptal of een ander geneesmiddel in de badkamer of in de buurt van een wastafel.


Trileptal Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Trileptal, raadpleeg dan uw arts als:

heb je een allergie voor Trileptal of andere geneesmiddelen;

u lever-, nier-of hartproblemen heeft;

u een laag natriumgehalte in uw bloed;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, u borstvoeding geeft of van plan bent borstvoeding te geven.

Vertel uw arts als u orale anticonceptiva ( de pil). Als u begint met het nemen Trileptal tijdens het gebruik van de pil, kan de pil niet zo goed werkt als zou moeten. Uw arts kan een andere vorm van anticonceptie suggereren terwijl u Trileptal.


Trileptal Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: oxcarbazepine.

Trileptal tabletten niet lactose, sucrose, gluten, tartrazine of een andere azokleurstoffen bevatten.

Kopen Trileptal Online

. .

Trileptal.html'">