Loading ...    

Bestellen Valtrex Zonder ReceptKopen Valtrex OnlineBestellen Valtrex Online Zonder ReceptenValtrex ( generieke naam: valaciclovir / valacyclovir; merknamen zijn: Valcivir / Zelitrex) is een antiviraal geneesmiddel.

Indicaties zijn:

herpes zoster ( gordelroos)

eerste-episode en recidiverende genitale herpes

herpes labialis ( koortslip)

waterpokken

Valtrex verstoort het proces waarbij het herpesvirus reproduceert zichzelf en verspreidt naar andere cellen in het lichaam. Dit helpt om het virus inactief blijven.

Eenmaal daags Valtrex, samen met veilig vrijen, heeft ook bewezen dat het risico van verspreiding van genitale herpes om een ​​partner te verminderen.


Valtrex Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Valtrex precies zoals voorgeschreven.

Dit geneesmiddel kan worden genomen op een lege maag of met voedsel.

Als u het nemen van Valtrex om het risico van verspreiding van genitale herpes te verminderen, altijd gebruik maken van veilig vrijen. Dit omvat het gebruik van een latex condoom en het vermijden van seksueel contact als je een uitbraak of denkt dat u op het punt om een ​​uitbraak te krijgen.

Als u het nemen van Valtrex voor gordelroos, moet je beginnen met het zo spoedig mogelijk na uw arts een diagnose heeft gesteld.

Blijf Valtrex nemen, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis. Als u een dosis van Valtrex missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Terwijl het nemen van Valtrex voor koortsblaasjes, moet je niet langer dan een dag van de behandeling, twee doses genomen van 12 uur.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur in een strak-gesloten container, vanaf hitte en licht.


Valtrex Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Valtrex, raadpleeg dan uw arts als:

u allergisch bent voor Valtrex of andere geneesmiddelen;

u nierproblemen heeft; of HIV-infectie;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van dit geneesmiddel bij ouderen, omdat zij mogelijk meer gevoelig voor de effecten van het geneesmiddel kan worden.


Valtrex Ingrediënten


Actief bestanddeel: valacyclovir hydrochloride.

Kopen Valtrex Online

. .

Valtrex.html'">