Loading ...    

Bestellen Ventolin Expectorant ( Ventolin) Zonder ReceptKopen Ventolin Expectorant OnlineBestellen Ventolin Expectorant Online Zonder ReceptenVentolin Expectorant ( generieke naam: Albuterol / Salbutamol; merknamen: Ventorlin / Asthalin / Proventil / ProAir / Salamol / Aerolin) is een luchtwegverwijder gebruikt voor het behandelen of voorkomen van ademhalingsproblemen bij patiënten met astma of bepaalde andere aandoeningen van de luchtwegen. Inhalator Ventolin Expectorant heet een 'reliever puffer' omdat het zorgt voor een snelle verlichting van plotselinge astma-aanvallen.

Ventolin Expectorant is geïndiceerd voor de bestrijding en preventie van obstructie van de luchtwegen ( bronchospasme) bij patiënten met astma en bij patiënten met inspanningsastma. Ventolin Expectorant kan ook worden gebruikt bij de behandeling van patiënten met emfyseem en chronische bronchitis wanneer hun symptomen gerelateerd aan reversibele luchtwegobstructie.

Ventolin Expectorant werkt door het ontspannen van de gladde spieren in de luchtwegen, waardoor lucht stromen gemakkelijker in en uit de longen.

De geïnhaleerde vorm van Ventolin Expectorant begint binnen 15 minuten en kan tot 6 uur duren.


Ventolin Expectorant ( Ventolin) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Gebruik Ventolin Expectorant precies zoals aangegeven.

Voor de behandeling of preventie van plotselinge astmaklachten, is de gebruikelijke dosering voor volwassenen en kinderen van 4 jaar en ouder is 2 pufjes herhaald elke 4 tot 6 uur; bij sommige patiënten, 1 puffen iedere 4 uur kan voldoende zijn. Het wordt niet aanbevolen om Ventolin Expectorant vaker te gebruiken of om een ​​groter aantal pufjes nemen.

Voor oefening geïnduceerde bronchospasmen ( EIB), de gebruikelijke dosering voor volwassenen en kinderen van 4 jaar en ouder is 2 pufjes 15-30 minuten voor de training.

Wees voorzichtig niet te Ventolin Expectorant inhalatie in uw ogen. Gebruik geen inhalator Ventolin Expectorant wanneer je in de buurt van een vlam of warmtebron.

Als u een dosis vergeet, maak je geen zorgen. Neem de volgende dosis op het normale tijdstip of eerder als u kortademig wordt of voelen strak in de borst.

Houd inhalator Ventolin Expectorant vorstvrij. Zet het niet in de koelkast. Houd inhalator Ventolin Expectorant weg van fel zonlicht en uit de buurt van warmtebronnen. Laat het niet in de auto op warme dagen.


Ventolin Expectorant ( Ventolin) Voorzorgsmaatregelen


Voor het gebruik van Ventolin Expectorant inhalator, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen; u met de behandeling van een schildklier probleem of een hoge bloeddruk; je hebt een hart-, lever-of nierproblemen; u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Ventolin Expectorant ( Ventolin) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: salbutamol.

Kopen Ventolin Expectorant Online

. .

Ventolin Expectorant ( Ventolin.html'">