Loading ...    

Bestellen Vildagliptin ( Galvus) Zonder ReceptKopen Vildagliptin OnlineBestellen Vildagliptin Online Zonder ReceptenVildagliptin ( generieke naam: Vildagliptine) is een geneesmiddel in een nieuwe klasse van orale diabetes medicatie die dipeptidylpeptidase-4 ( DPP-4)-remmers. Het wordt gebruikt om type 2 of niet-insuline afhankelijke diabetes ( NIDDM) behandelen.

Vildagliptin wordt gebruikt voor mensen met type 2 diabetes, waarvan de bloedsuikerspiegel onvoldoende door andere geneesmiddelen tegen diabetes gecontroleerd. Het kan worden toegevoegd aan de behandeling met metformine; een sulfonylureumderivaat, bijvoorbeeld gliclazide; of een ander soort antidiabeticum bekend als een thiazolidinedion, bijvoorbeeld pioglitazon en rosiglitazon.

Vildagliptin werkt door middel van een nieuw werkingsmechanisme door zich te richten de disfunctie in de alvleesklier eilandjes die een hoge bloedsuikerspiegel bij mensen met type 2 diabetes veroorzaakt. Eilandje dysfunctie, samen met insulineresistentie, een factor bij type 2 diabetes. In combinatie met de meest voorgeschreven type 2 diabetes medicijnen, Vildagliptin levert een aanzienlijke vermindering van de bloedsuiker met een goede verdraagbaarheid profiel in een breed scala van patiënten. Vildagliptin toont sterke werkzaamheid in een brede patiëntenpopulatie met meer dan 14.000 patiënten behandeld in het klinisch programma is tot dusver.

Vildagliptin en Eucreas, een single-pil combinatie van Vildagliptin en metformine, zijn goedgekeurd als orale behandelingen voor diabetes type 2 patiënten in alle 27 landen van de Europese Unie en in Noorwegen en IJsland. Vildagliptin is momenteel beschikbaar in 18 landen, namelijk Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Griekenland, Malta, Polen, Ierland, Spanje, Zwitserland, Mexico, Brazilië, Argentinië, de Filippijnen, Singapore en India, en is goedgekeurd in 51 landen.


Vildagliptin ( Galvus) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Vildagliptin precies zoals voorgeschreven.

Het bedrag van Vildagliptin mensen moeten varieert, afhankelijk van hun conditie. Uw arts zal u vertellen

u precies hoeveel tabletten Vildagliptin te nemen.

U kunt Vildagliptin met of zonder voedsel.

De gebruikelijke dosering van Vildagliptin is ofwel:

50 mg per dag als een dosering 's morgens indien u Vildagliptin gebruikt met een ander geneesmiddel

riep een sulfonylureumderivaat, of

100 mg per dag als 50 mg 's morgens en 50 mg' s avonds indien u Vildagliptin

met een ander geneesmiddel, genaamd metformine of een glitazon.

Neem dit geneesmiddel in de ochtend of in de ochtend en avond. Slik de tabletten met wat water.

Als u vergeet een dosis van dit geneesmiddel in te nemen, neem deze dan in zodra u eraan denkt. Neem uw volgende

dosis op het gebruikelijke tijdstip. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis dan over. Niet een te nemen

dubbele dosis om een ​​vergeten tablet.


Vildagliptin ( Galvus) Voorzorgsmaatregelen


Vildagliptin niet nemen, indien:

u type 1 diabetes;

u diabetische ketoacidose; of verminderde leverfunctie; of ernstige nierziekte;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Vildagliptin ( Galvus) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: vildagliptine.

Kopen Vildagliptin Online

. .

Vildagliptin ( Galvus.html'">