Loading ...    

Bestellen Vytorin Zonder ReceptKopen Vytorin OnlineBestellen Vytorin Online Zonder ReceptenVytorin ( generieke naam: ezetimibe / simvastatine; merknaam: Inegy) is een combinatie van twee geneesmiddelen cholesterol ezetimibe ( een geneesmiddel dat de cholesterol geabsorbeerd in het spijsverteringskanaal vermindert) en Simvastatine ( een HMG-CoA reductase remmer die werkt door het verminderen de hoeveelheid cholesterol door de lever).

Vytorin is het enige product dat:

Helpt blokkeren de opname van cholesterol dat afkomstig is van voedsel en

Vermindert de cholesterol je lichaam maakt van nature

Vytorin wordt gebruikt:

Lagere LDL ( slecht) cholesterol

Lagere totale cholesterol

Lagere triglyceriden ( vetachtige stoffen in het bloed)

Verhogen HDL ( goed) cholesterol


Vytorin Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Vytorin precies zoals voorgeschreven.

Neem een ​​Vytorin tablet via de mond elke dag met een glas water.

Neem Vytorin een keer per dag in de avond. De lever produceert de grootste hoeveelheid cholesterol als het lichaam in rust is en wanneer er geen inname. Voor de meeste mensen is dit 's nachts tijdens de slaap. Daarom is de simvastatine van Vytorin is effectiever wanneer genomen in de avond. Een goed moment zou zijn na uw avondmaaltijd. Echter, het maakt niet uit of je het voor of na de maaltijd.

Als u ook een galzuursequestrant ( bijv. cholestyramine, colestipol, colesevelam) nemen, niet binnen 2 uur vóór of 4 uur na inname van Vytorin nemen. Raadpleeg bij twijfel uw arts als u vragen hebt.

Voor de beste resultaten dient Vytorin worden gebruikt samen met de oefening, een low-cholesterol/low-fat dieet, en een gewicht-verlies programma als je overgewicht hebt. Volg het dieet en lichaamsbeweging programma gegeven aan u door uw zorgverzekeraar.

Drink grote hoeveelheden grapefruitsap ( 1 liter per dag), kan dit invloed op de wijze waarop Vytorin wordt geabsorbeerd in de bloedstroom.

De meeste mensen met een hoog cholesterol voel me niet ziek. Blijf Vytorin te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.

Als u een dosis van Vytorin missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd Vytorin op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Vytorin Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Vytorin, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een lever-of nierziekte;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Vytorin Ingrediënten


Actieve ingrediënten: ezetimibe, simvastatine.

Kopen Vytorin Online

. .

Vytorin.html'">