Loading ...    

Bestellen Waran ( Coumadin) Zonder ReceptKopen Waran OnlineBestellen Waran Online Zonder ReceptenWaran ( generieke naam: warfarine natrium; merknamen zijn: Warf / Jantoven / Marevan / Waran) is een antistollingsmiddel dat helpt voorkomen dat de vorming van bloedstolsels of steeds groter in je bloed en bloedvaten.

Waran stopt de vorming van bloedstolsels of steeds groter, en laat het lichaam op natuurlijke ontbinding van de stolsels.

Waran wordt gebruikt om te helpen bij het voorkomen en behandelen van bloedstolsels in de benen, longen, en die stolsels in verband met hart-klepvervanging of een onregelmatige, snelle hartslag genoemd boezemfibrilleren.

Als een hartaanval kan Waran worden gebruikt om het risico van overlijden, een hartaanval, beroerte, en bloedstolsels verhuizen naar andere delen van het lichaam te verlagen.


Waran ( Coumadin) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Waran precies zoals voorgeschreven.

Neem Waran tabletten via de mond. Waran wordt meestal een keer per dag ingenomen. Slik de tabletten met een glas water. Neem uw dosis op hetzelfde tijdstip iedere dag. Neem uw dagelijkse dosis op een kalender wanneer je nemen. Heeft Waran niet vaker dan voorgeschreven.

Blijf Waran nemen, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met Waran zonder te praten met uw arts.

Eet een normale evenwichtige voeding. Geen veranderingen in uw dieet zonder eerst te praten met uw zorgverlener.

Vermijd alcoholgebruik, cranberrysap en cranberry producten, terwijl het nemen van Waran.

Als u een dosis van Waran mist, neem de dosis zo snel mogelijk op dezelfde dag; maar als het de volgende dag al, dan slaat u de gemiste dosis over en ga verder met uw normale dagelijkse dosis. Neem geen dubbele dosis van Waran de volgende dag innemen.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte, vocht en licht.


Waran ( Coumadin) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Waran, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u recent een operatie heeft gehad, of zijn het gevolg van een operatie in de nabije toekomst;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Waran ( Coumadin) Ingrediënten


Actief bestanddeel: warfarine.

Kopen Waran Online

. .

Waran ( Coumadin.html'">