Loading ...    

Bestellen Xenical Zonder ReceptKopen Xenical OnlineBestellen Xenical Online Zonder ReceptenXenical ( generieke naam: Orlistat; merknaam: Alli) behoort tot een groep geneesmiddelen die lipaseremmers. Deze geneesmiddelen werken door te voorkomen dat de absorptie van vet in de voeding in je lichaam in plaats van door het onderdrukken van uw eetlust.

Xenical wordt gebruikt om te helpen bij het verliezen van gewicht, het handhaven van een bepaald gewicht en het voorkomen van gewichtstoename.

Xenical wordt gebruikt voor de behandeling van volwassenen met een initiële Body Mass Index ( BMI), die 30 of meer meet.

Voedingsvetten zijn grote moleculen die moeten worden afgebroken voordat ze kunnen worden opgenomen in het lichaam. Ze worden afgebroken door enzymen genoemd lipasen. Wanneer bij de maaltijd, Xenical interfereert met de activiteit van deze enzymen en maakt ongeveer 30% van het vet gegeten in de maaltijd onverteerd de darm te passen. Daarom kan je lichaam deze overtollige calorieën niet opslaan als vetweefsel of ze gebruiken als een bron van energie. Dit helpt u om uw gewicht te verminderen door het verbranden van vet dat je al dragen, uw gewichtsverlies te behouden en eventuele gewichtstoename te minimaliseren.

Het verliezen van zelfs kleine hoeveelheden van het gewicht en het houden van het af kan hebben extra voordelen voor de gezondheid voor u, vooral als u het risico van andere ziekten, zoals hart-en vaatziekten en diabetes. Xenical kan ook helpen om risicofactoren geassocieerd met overgewicht, zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol en een hoge bloedsuikerspiegel te verbeteren. Indien deze niet worden behandeld, kunnen zij leiden tot andere ziekten zoals hartziekten of diabetes.

De effecten van Xenical op gewichtsverlies, gewicht onderhoud en gewichtstoename zijn onderzocht in klinische studies die meer dan 4000 patiënten geïncludeerd.


Xenical Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Xenical precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering is een 120 mg capsule Xenical driemaal daags. Elke Xenical capsule moet worden ingenomen met een hoofdmaaltijd. Meestal is dit een Xenical capsule bij het ontbijt, lunch en diner. De capsule kan worden genomen tijdens de maaltijd of binnen een uur na de maaltijd is gegeten.

Slik capsules heel door met een glas water. Maak de capsules niet open en geen capsules die beschadigd niet nemen.

Xenical moet worden gecombineerd met een goed uitgebalanceerd dieet dat rijk is aan fruit en groenten en waarbij gemiddeld 30% calorieën uit vet. Uw dagelijkse inname van vet, koolhydraten en eiwitten dient te worden verdeeld over drie hoofdmaaltijden. Om het meeste voordeel te krijgen, vermijd het eten van voedsel met een hoog vet tussen de maaltijden, zoals koekjes, chocolade of hartige snacks.

Xenical moet elke dag worden ingenomen om effectief te zijn.

Xenical werkt alleen in de aanwezigheid van vet in je lichaam. Je hoeft niet naar een Xenical capsule in te nemen als u een maaltijd overslaat of als u weet dat uw maaltijd bevat geen vet ( echter, de meeste maaltijden bevatten wat vet).

Xenical zal meestal worden genomen voor een aantal maanden, afhankelijk van uw individuele behoeften, om u te helpen om uw gewicht te verminderen, uw gewichtsverlies te behouden en te voorkomen dat het gewicht wordt herwonnen. Voor meer informatie raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Als u vergeet om Xenical te nemen en u herinnert binnen een uur na je laatste maaltijd, neem je Xenical capsule en ga dan terug naar het nemen van het zoals u gewend bent. Als het meer dan een uur na uw laatste hoofdmaaltijd, sla dan de gemiste dosis dan over en neem de volgende dosis op het normale tijdstip. Heeft een geen dubbele dosis goed te maken voor degene die je hebt gemist.

Als u meerdere keren vergeten bent, gewoon terug naar het nemen van Xenical zoals u gewend bent.

Houd uw capsules bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Xenical Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Xenical, raadpleeg dan uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u problemen met het verteren van voedsel, of problemen met uw galblaas hebben;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Xenical Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: orlistat.

Kopen Xenical Online

. .

Xenical.html'">