Loading ...    

Bestellen Zeffix ( Epivir) Zonder ReceptKopen Zeffix OnlineBestellen Zeffix Online Zonder ReceptenZeffix ( generieke naam: lamivudine; merknamen zijn: Lamivir / Zeffix / Heptovir) wordt gebruikt voor de behandeling van HIV-infectie in combinatie met andere geneesmiddelen.

Zeffix is een klasse van geneesmiddelen genaamd nucleoside reverse transcriptase inhibitors. Het werkt door het blokkeren van de groei en de verspreiding van HIV.

Zeffix is niet verslavend.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Zeffix ( Epivir) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Zeffix precies zoals voorgeschreven.

Neem Zeffix via de mond met of zonder voedsel. Zeffix wordt gewoonlijk elke 12 uur ( tweemaal per dag).

Blijf Zeffix nemen, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis. Zeffix op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven. Het is belangrijk om Zeffix nemen op een normale doseringsschema.

Als u een dosis van Zeffix missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het binnen 2 uur uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Zeffix bij kamertemperatuur. De vloeistof behoeft niet te worden gekoeld; Er moet echter worden bewaard op een koele plaats.


Zeffix ( Epivir) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Zeffix, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor Zeffix of andere geneesmiddelen;

u neemt trimethoprim / sulfamethoxazol;

u heeft of heeft hepatitis B, nieraandoeningen of pancreas ziekte ( bij kinderen alleen) ooit gehad;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Zeffix ( Epivir) Ingrediënten


Actief bestanddeel: lamivudine.

Kopen Zeffix Online

. .

Zeffix ( Epivir.html'">