Loading ...    

Bestellen Zetalo ( Celexa) Zonder ReceptKopen Zetalo OnlineBestellen Zetalo Online Zonder ReceptenZetalo ( generieke naam: citalopram; merknamen zijn: Cilo / Cipramil / Citrol / Seropram / Overweging / Zetalo / Celepram / Ciazil / Zentius / Cipram) is een lid van een klasse van medicijnen genaamd selectieve serotonine heropname remmers ( SSRI's), die heeft bewezen in klinische studies veilig en effectief met minder bijwerkingen dan andere soorten antidepressiva zijn.

Zetalo is geïndiceerd voor de behandeling van depressie bij volwassenen, zowel in de eerste fase en als onderhoudsbehandeling tegen mogelijke terugval / herhaling.

Zetalo niet psychomotorische prestaties. Zetalo is niet verslavend.

Zetalo kan aan oudere patiënten met een verminderde dosis.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Zetalo ( Celexa) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Zetalo precies zoals voorgeschreven.

Zetalo kan in de ochtend of 's avonds worden genomen zonder inachtneming van voedsel. Slik de tabletten met een glas water. Neem Zetalo op ongeveer hetzelfde tijdstip elke dag.

U zult merken verbetering in uw depressie in 1 tot 4 weken. Blijf uw geneesmiddel in te nemen zoals voorgeschreven, zelfs als depressie verbetert. Een behandelingsperiode van ten minste zes maanden gewoonlijk noodzakelijk om adequaat onderhoud tegen mogelijke terugval leveren. De duur van de behandeling kan variëren voor elk individu.

Als het nodig is om Zetalo te stoppen, zal uw arts om de dosering te verminderen over een paar dagen tot een week, hoewel terugtrekking verschijnselen werden niet gemeld in klinische studies.

Mis geen enkele dosis. Als u een dosis van Zetalo missen, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd uw tabletten in een koele en droge plaats bij kamertemperatuur. Bewaar het apparaat niet in de badkamer of in de buurt van een wastafel.


Zetalo ( Celexa) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Zetalo, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor Zetalo of andere geneesmiddelen;

u neemt of een monoamine oxidase ( MAO)-remmer ( bijvoorbeeld fenelzine) in de laatste 14 dagen hebben genomen;

u neemt astemizol, pimozide, dexfenfluramine, fenfluramine, fenothiazines ( bijv. thioridazine), sibutramine of terfenadine;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden; u borstvoeding geeft of borstvoeding wilt geven.


Zetalo ( Celexa) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: citalopram.

De tabletten niet gluten, sacharose, tartrazine of azokleurstoffen bevatten.

Kopen Zetalo Online

. .

Zetalo ( Celexa.html'">