Loading ...    

Bestellen Zetia Zonder Recept



Kopen Zetia Online



Bestellen Zetia Online Zonder ReceptenZetia ( generieke naam: Ezetimibe; merknaam: Ezetrol) is een anti-hyperlipidemie medicatie die wordt gebruikt om het cholesterolgehalte te verlagen.

Zetia wordt gebruikt voor de behandeling van hoge cholesterolgehalte in het bloed samen met een laag vetgehalte, laag-cholesterol dieet. Het wordt ook gebruikt om hoge bloeddruk sitosterol en campesterol behandeling met dieet therapie.

Zetia is uniek in de manier waarop het helpt blokkeren de opname van cholesterol dat afkomstig is uit de voeding.

Zetia werkt door het verlagen van cholesterol absorptie in de darm.

Zetia kan alleen worden gebruikt als andere cholesterolverlagende medicijnen niet worden getolereerd, of samen met statines ( bijv. ezetimibe / simvastatine) wanneer het cholesterolgehalte niet kunnen worden gecontroleerd op statines alleen.


Zetia Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Zetia precies zoals voorgeschreven.

Zetia wordt meestal een keer per dag ingenomen met of zonder voedsel. Nemen Zetia op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.

Als u ook een galzuursequestrant ( bijv. cholestyramine, colesevelam, colestipol) nemen, niet binnen 4 uur voor of 2 uur na het innemen van Zetia nemen. Neem contact op met uw arts als u vragen hebt.

Vermijd het drinken van teveel alcohol terwijl u wordt behandeld met Zetia. Alcohol kan ook het verhogen van uw cholesterolgehalte. Blijf een cholesterolverlagend dieet te volgen tijdens het gebruik van Zetia.

Blijf Zetia gebruiken, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.

Als u een dosis bent vergeten, neem deze dan in zodra u eraan denkt en blijf dit op de normale tijdstippen. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, neem de vergeten dosis, neem nooit twee doses tegelijk om make-up.

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Zetia Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Zetia, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u heeft of ooit heeft gehad leverziekte;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Zetia Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ezetimibe.

Kopen Zetia Online

. .

Zetia.html'">