Loading ...    

Bestellen Zovirax Zonder ReceptKopen Zovirax OnlineBestellen Zovirax Online Zonder ReceptenZovirax ( generieke naam: acyclovir; merknamen zijn: AcloVIR / Cyclovir / Herpex / Acivir / Zovir) is een antiviraal middel.

Zovirax is effectief bij de behandeling van initiële en terugkerende genitale herpes, en wordt ook geïndiceerd voor de preventie van recidiverende herpes simplex infecties.

Indicaties zijn:

genitale herpes simplex virus ( HSV)

herpes labialis ( koortslip)

herpes zoster ( gordelroos)

HSV encefalitis

neonatale HSV

mucocutane HSV

varicella-zoster ( waterpokken)

Zovirax is effectief in de vermindering van de duur en de ernst van acute symptomen en huiduitslag, in de vermindering van pijn door herpes zoster en in de vermindering van de frequentie en duur van postherpetische neuralgie.

Zovirax vermindert de replicatie van het virus te helpen versnellen het genezingsproces.


Zovirax Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Zovirax precies zoals voorgeschreven.

Zovirax tabletten kunnen worden ingenomen met een glas water, of verspreid in een kwart van een glas water ( ongeveer 50 ml) en vervolgens doorgeslikt.

Blijven innemen van dit geneesmiddel voor het volledige verloop van de behandeling, zelfs als u zich beter voelt in een paar dagen. Het is belangrijk dat u uw cursus van tabletten te voltooien om effectief te behandelen een uitbraak van herpes, of om nieuwe uitbraken te verminderen als u Zovirax lange termijn. Drink veel.

Mis geen enkele dosis. Als je net hebt gemist uw geplande dosis, neem deze dan zodra u eraan denkt en ga verder als hiervoor. Als u bent vergeten om een ​​dosis van Zovirax nemen en het is bijna tijd om de volgende dosis te nemen, dan slaat u de dosis die u hebt gemist, en doorgaan met het innemen van uw Zovirax zoals voorgeschreven door uw arts of apotheker. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die u hebt gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, uit de buurt van licht en vocht.


Zovirax Voorzorgsmaatregelen


Voordat u dit geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts als:

u allergisch bent voor geneesmiddelen;

u zwanger bent, of zwanger wordt tijdens het gebruik van Zovirax, of borstvoeding geeft.


Zovirax Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: aciclovir.

Kopen Zovirax Online

. .

Zovirax.html'">