Loading ...    

Bestellen Zyban Zonder ReceptKopen Zyban OnlineBestellen Zyban Online Zonder ReceptenZyban ( generieke naam: Bupropion / Amfebutamone; merknamen: Wellbutrin) behoort tot de chemische klasse van aminoketonen.

Zyban tabletten zijn geïndiceerd voor de behandeling van nicotineafhankelijkheid.

Oorspronkelijk ontwikkeld als een antidepressivum, is onlangs geïdentificeerd als een nuttig hulpmiddel bij het stoppen met roken therapie. Studies hebben aangetoond dat een aanzienlijk aantal mensen in geslaagd om rookvrije blijven gedurende ten minste 6 maanden, terwijl het nemen van Zyban. Voor veel patiënten Zyban vermindert ontwenningsverschijnselen en de drang om te roken.

Zyban vermindert de drang om te roken en zo helpt u bij het stoppen met roken. Er wordt aangenomen dat in de hersenen genaamd noradrenaline en dopamine, die worden geassocieerd met verlangen en de wisselwerking met chemicaliën.

Zyban vermindert ontwenningsverschijnselen zoals prikkelbaarheid, frustratie of woede, angst, moeite met concentreren, rusteloosheid, en depressieve stemming of negatief beïnvloeden.

Zyban geen nicotine bevatten en geen zet meer nicotine in je lichaam.

U kunt blijven roken na je begint te Zyban nemen. Dan u en uw arts zal een stopdatum set, meestal 8 tot 14 dagen na de eerste dosis van Zyban. Wanneer uw stopdatum aankomt, u stopt met roken en blijven nemen van Zyban.


Zyban Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Zyban precies zoals voorgeschreven.

Het wordt aanbevolen de behandeling te starten terwijl de patiënt nog rookt en een "target einddatum" ingesteld binnen de eerste twee weken van de behandeling met Zyban, bij voorkeur in de tweede week.

De gebruikelijke aanbevolen dosis is een 150 mg tablet per dag gedurende de eerste 3 dagen. Op de vierde dag, beginnen met een 150-mg tablet tweemaal daags. Doses dienen ten minste 8 uur worden ingenomen.

Slik Zyban tabletten in zijn geheel. Niet kauwen, delen of verpletteren tabletten.

De maximale enkelvoudige dosis mag niet hoger zijn dan 150 mg en de totale dagelijkse dosis mag niet hoger zijn dan 300 mg.

Het duurt ongeveer 1 week voor Zyban om de juiste niveaus in het lichaam bereiken om effectief te zijn. Dus, om de kans op het stoppen te maximaliseren, moet je niet stoppen met roken, totdat je zijn Zyban voor 1 week. Je moet een datum om te stoppen met roken tijdens de tweede week je neemt Zyban ingesteld.

De meeste mensen moeten Zyban te nemen gedurende tenminste 7 weken. Volg de instructies van uw arts.

Als u vergeet een dosis in te nemen, geen tablet te nemen om "inhalen" voor de vergeten dosis. Wachten en uw volgende tablet op het gebruikelijke tijdstip.

Houd uw medicijnen bij kamertemperatuur, niet in direct zonlicht en warmte.


Zyban Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Zyban, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

je hebt een epileptische aandoening; boulimia of anorexia nervosa; of diabetes;

u momenteel gebruikt of onlangs een monoamine oxidase remmer ( MAO-remmers) genomen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Zyban Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: bupropion.

Kopen Zyban Online

. .

Zyban.html'">